Training

Training voor leerkrachten: Kijk op klimaat

woensdag 5 april - 15.30 uur
Wil jij ruimtevaart gebruiken om jouw W&T-lessen een actuele context te geven? Doe dan gratis mee met de online trainingen in de serie 'Verder met Ruimtevaart' voor leerkrachten van groep 3 t/m 8. De trainingen zijn gemakkelijk los of in een serie te volgen. De derde training gaat over het klimaat.
Schrijf je in
Wanneer: woensdag 5 april
Hoe laat: 15.30 - 17.00 uur
Waar: Online (via Zoom)
Kosten: Gratis
Schrijf je in
Wat gaan we doen?
Kinderen groeien op in een tijd waarin veel te doen is om het klimaat. In deze training frissen we je geheugen op. Wat was ook alweer het verschil tussen het weer en het klimaat? En het verschil tussen landijs en zee-ijs? We rusten je uit met genoeg informatie om over het klimaat in gesprek te kunnen gaan met je leerlingen. Via satellietbeelden - die jij ook kunt gebruiken in de klas! - onderzoeken we de effecten van klimaatverandering.
Hoe werkt het?
Schrijf je gratis in via de link. Voorafgaand aan de training ontvang je een zoomlink en een lijstje met makkelijk te verzamelen materialen. Heb je geen tijd om de materialen te verzamelen? Geen probleem. Je kunt meekijken met ons en je collega's. Klik op woensdag 5 april om 15.30 uur op de link om de training te volgen. Vragen aan de trainer kun je stellen in de chat. Om 17.00 uur is de training afgelopen.
Schrijf je in
Datum: woensdag 5 april - 15.30 uur
Locatie: Online
Niveau: PO
Prijs: Gratis
Schrijf je in
Datum: woensdag 5 april - 15.30 uur
Locatie: Online
Niveau: PO
Prijs: Gratis