Gezocht: Deelnemers voor docentenpanel

Ben jij aardrijkskunde-, science- of biologiedocent in het voortgezet onderwijs? En wil je meedenken over een klimaatveranderingsproject voor de onderbouw? Geef je op voor ons online docentenpanel, en help mee bij de ontwikkeling van lesmateriaal voor het schoolproject Climate Detectives.
Het project Climate Detectives
Climate Detectives is een schoolproject dat is ontwikkeld door de Europese ruimtevaartorganisatie (ESA). In het project doen leerlingen in hun eigen omgeving onderzoek naar een klimaatprobleem. Hun onderzoeksvoorstel en resultaat leggen ze voor aan een klimaatexpert. 

Wat is ervoor nodig om het project geschikt te maken voor het Nederlandse onderwijs? Dat willen we graag met jouw hulp onderzoeken.
Wat kun je verwachten?
Het docentenpanel denkt mee over en geeft feedback op de opzet van het project Climate Detectives en het lesmateriaal dat daarbij hoort. Dit gebeurt in twee online sessies en een vragenlijst tussendoor. Aan het eind vragen we je hoe je het docentenpanel hebt gevonden én ontvang je een waardebon van €30 om te besteden in de NEMO-webshop. 
  • Woensdag 14 april (19.00 – 20.30 uur) - Online bijeenkomst
  • Half mei - Bekijken concept lesmateriaal & invullen vragenlijst 
  • Woensdag 16 juni (19.00 – 20.30 uur) -  Online bijeenkomst
Wil je meedoen?
We zijn op zoek naar maximaal 10 deelnemers voor het docentenpanel. Bij meer inschrijvingen maken we een selectie, waarbij we naar een zo divers mogelijke samengesteld panel streven. 

De inschrijving voor het docentenpanel is inmiddels gesloten.
Wil je meer weten?