Training

Training voor leerkrachten: Robots in de ruimte

woensdag 22 maart - 15.30 uur
Wil jij ruimtevaart gebruiken om jouw W&T-lessen een spannende context te geven? Doe dan gratis mee met de online trainingen in de serie 'Verder met Ruimtevaart' voor leerkrachten van groep 3 t/m 8. De trainingen zijn gemakkelijk los of in een serie te volgen. De tweede training gaat over robots in de ruimte.
Schrijf je in
Wanneer: woensdag 22 maart
Hoe laat: 15.30 - 17.00 uur
Waar: Online (via Zoom)
Kosten: Gratis
Schrijf je in
Wat gaan we doen?
Wist je dat robots in de ruimte verrassend veel lijken op de machines in jouw keuken en op kinderspeelgoed? Om te ontdekken hoe het er van binnen uitziet, halen we speelgoed uit elkaar. Daarna zetten we samen een simpele robotarm in elkaar. Hoe zorg je ervoor dat iets beweegt zoals jij dat wil? In deze training zet jij eerste stappen met robotica. Aan het eind heb je nieuwe, makkelijke tools in handen om ermee aan de slag te gaan in de klas.
Hoe werkt het?
Schrijf je gratis in via onderstaande link. Je kunt je inschrijven voor deze specifieke training, of voor alle trainingen in de serie (Zie 5 april: Kijk op klimaat). Voorafgaand aan de training ontvang je een zoomlink en een lijstje met makkelijk te verzamelen materialen. Heb je geen tijd om de materialen te verzamelen? Geen probleem. Je kunt meekijken met ons en je collega's. Klik op woensdag 22 maart om 15.30 uur op de link om de training te volgen. Vragen aan de trainer kun je stellen in de chat. Om 17.00 uur is de training afgelopen.
Schrijf je in
Datum: woensdag 22 maart - 15.30 uur
Locatie: Online
Niveau: PO
Prijs: Gratis
Schrijf je in
Datum: woensdag 22 maart - 15.30 uur
Locatie: Online
Niveau: PO
Prijs: Gratis